Yli kolmenkymmenen vuoden jälkeen palasimme juurillemme eli aloimme uudelleen matkailuautojen vuokrauksen. Aktiivisena karavaanarina olemme kuitenkin pysytelleet kuvioissa mukana koko ajan ja siksi osasimme hankkia toimivan ja laadukkaan mutta silti edullisen matkailuauton. Tässä se on:

Vuokrahinnat: Lähtömaksu sisältää käytön opastuksen 100,-, vuorokausimaksu 100,- eli viikkohinnaksi tulee 800,-. Päivävuokraan sisältyy 300 km:n ajot eli viikkohintaan sisältyy 2100 km, lisäkilometrit 0,30/km.

Kesän 2021 hinnat: lähtömaksu/opastus 150,- ja 150,-/vrk eli viikkohinta 1200,-. Nämä hinnat voimassa 14.6-4.10.2021.

Myös vuorokausivuokrausta sopimuksen mukaan, kesäsesonkina minimi aika viikko. 

Auto on hyvin varustettu Fiat Ducato 2,3 dsl, manuaalivaihteet, ilmastointi, vakionopeudensäädin, navigaattori, peruutustutka ym. Auto rekisteröity neljälle henkilölle. Toistaiseksi ei talvivuokrausta.

Korissa ulkona markiisi, takana iso tavaratila, ovet molemmilla puolilla. Mukana mm hiiligrilli, jarrukiilat, liitosjohdot verkkovirtaan ja adapteri, pöytä ja tuolit ulkokäyttöön. Ja hintaan sisältyy kaasut (vähintään yksi täysi pullo) sekä Adblue-polttoaineen lisäaine (täysi tankki).

Keittiössä kaasuliesi, kaasu-uuni jossa grilli, liesituuletin, iso jääkaappi, erillinen pakastin ja ruoanlaittovälineet ja astiat. 

Lämmitys Trumatic ilmalämmitys kaasu tai sähkö, lisäksi erillinen lattialämmitys verkkovirralla.

Makuupaikat valmiina neljälle, takana pitkittäiset erillisvuoteet ja keskellä alaslaskettava parivuode.

Petivaatteita ei mukana, petauspatjat/patjansuojat on, ei tyynyjä.

Emme hyväksy tupakointia emmekä lemmikkieläimiä tähän autoon.

Kysy lisää ja ota yhteyttä Raunoon 0400-664790 tai sähköpostilla mamiro@co.inet.fi.